Ive Andrića br. 40, 31000 Užice

061 229 45 12

O nama

HOME / o nama

4 decenije duga

tradicija

Kompanija GAČIĆ mermeri i graniti postoji već 4 decenije na teritoriji Srbije i bavi se uvozom, preradom, prodajom i ugradnjom različitih vrsta mermera i granita.

Svoju proizvodnju obavljamo u proizvodnom, savremenom pogonu u Užicu. Sam proces počinje sečenjem velikih mermernih ili granitnih blokova koji se dalje obrađuju do finalnog proizvoda koji svoju primenu nalaze u uređenju enterijera i eksterijera.

Veliku zahvalnost pružamo našim stručnim majstorima iz ove oblasti kojima smo obezbedili najbolje uslove za rad kao i najsavremenije alate za izradu.

Što se tiče završnih obrada, do sada se nismo suočavali sa problemima u ispunjavanju vaših dekorativnih zahteva kao što su polirani, brušeni , četkani , ili čak ručno klesani kamen.

ključ uspeha je

Preciznost

Smatramo da je klijent uvek u pravu s toga se trudimo da izadjemo u susret svim zahtevima i željama.

Posebnost naše kompanije je poštovanje rokova izrade. Posedujemo veliki inventar različitih vrsta prirodnog kamena. Svi proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom i preciznom dimenzijom jer se obrađuju primenom najnovijih evolucionih tehnologija u industriji mermera.

Nudimo širok spektar usluga: 

  • oblaganje fasada

  • podova

  • stepeništa

  • šankova

  • kuhinjskih površina

  • izrada solbanaka i šembrana.

Ono na šta smo najviše ponosni jesu mnogobrojni zadovoljni klijenti i vaše pozitivne reakcije na naš rad.